Σπαράγγια με Ντοματίνια

Σπαράγγια με Ντοματίνια

ΣΑΛΑΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ

• 300-400 γραμμάρια Bio Farma σπαράγγια
• 200 γραμμάρια ντοματίνια
• Ελαιόλαδο
• Αλάτι, πιπέρι
• Βαλσάμικο ξύδι (προαιρετικό)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεπλένουμε τα σπαράγγια και τα βάζουμε όρθια να στραγγίσουν η τα στεγνώνουμε καλά με χαρτί κουζίνας. Πλένουμε τα ντοματίνια και τα στεγνώνουμε καλά. Σε μια λαμαρίνα στρώνουμε λαδόκολλα και βάζουμε τα σπαράγγια και ντοματίνια. Πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο ίσα να καλυφθούν. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε ελαφρά με τα χέρια. Τα απλώνουμε σε μια στρώση. Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου και τα ψήνουμε για περίπου 10 με 12 λεπτά στην κάτω σχάρα. Προσέχουμε να μην ψηθούν πολύ αλλά ίσα να μαλακώσουν και να σκάσει λίγο η φλούδα από τις ντομάτες. Τα σερβίρουμε όπως είναι η εάν θέλετε πασπαλίζουμε με λίγο ξύδι βαλσάμικο. Εάν μείνουν για την άλλη μέρα, τρώγονται και κρύα.