Μακαρόνια με σάλτσα τόνου

Μακαρόνια με σάλτσα τόνου

ΦΑΓΗΤΑ

ΥΛΙΚΑ

• 500gr σπαγγέτι Granoro Bio
• 250gr Bio Farma Passata Tetra Pak
• 2 κ.σ. Bio Farma τοματοπολτό
• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
• 3 κονσέρβες τόνου Calvo (της επιλογής σας)
• 1 κύβο λαχανικών
• 1 ποτηράκι του κρασιού κρασί
• Αλάτι, πιπέρι
• Λάδι
• Κρασί για το σβήσιμο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για περίπου 12΄. Σε μία δεύτερη κατσαρόλα προσθέτουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σβήνουμε με το κρασί και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί. Προσθέτουμε τη Passata και το τοματοπολτό και αφήνουμε για 1΄με 2΄ . Τέλος βάζουμε τον τόνο και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να πήξει η σάλτσα μας. Σερβίρουμε τα μακαρόνια με το τόνο και στολίζουμε με λίγο βασιλικό.