Φαγόπυρο με σταφίδες και αμύγδαλα

Φαγόπυρο με σταφίδες και αμύγδαλα

ΣΑΛΑΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ

• 60 γρ. ΑΡΙΣΤΟΝ φαγόπυρο
• 120 γρ. νερό (πάντα αναλογία 1:2)
• 12 αμύγδαλα Bio Farma
• 2 κσ σταφίδα κορινθιακή ή ξανθή Bio Farma
• κανέλα
• 250 μλ γάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το νερό και μόλις βράσει προσθέτουμε το φαγόπυρο. Ψήνουμε περίπου 15 λεπτά μέχρι να απορροφήσει όλο το νερό και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε τα αμύγδαλα, τη σταφίδα και όση κανέλα θέλουμε. Μπορούμε να βάλουμε κατευθείαν γάλα και να καταναλώσουμε. Μπορούμε επίσης να το βάλουμε στο ψυγείο και το πρωί να προσθέσουμε το γάλα και ακόμα λίγη κανέλα.