Μπισκότα με πραλίνα φουντουκιού BIO FARMA

Μπισκότα με πραλίνα φουντουκιού BIO FARMA

ΓΛΥΚΑ-ΜΠΙΣΚΟΤΑ

ΥΛΙΚΑ

• 2 φλιτζάνια Bio Farma αλεύρι μαλακό
• 1 κουταλάκι του γλυκού μπέϊκιν πάουντερ
• 1/2 φλ. βούτυρο μαλακωμένο σε θερμοκρασία
• δωματίου
• 2/3 φλ. Bio Farma ζάχαρη ζαχαροκάλαμου
• 2 αυγά
• 1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια (ή 2 βανιλίνες)
• 50 γρ. σταγόνες σοκολάτας
• 1/2 φλ. Bio Farma πραλίνα φουντουκιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να γίνει ένα κρεμώδες μείγμα. Προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα και τη βανίλια. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέϊκιν πάουντερ και το προσθέτουμε σταδιακά αλλάζοντας το σύρμα του μίξερ με αυτό για τις ζύμες. Τέλος, ρίχνουμε και τις σταγόνες. Πλάθουμε μπαλάκια, πιέζουμε και βάζουμε ένα κουταλάκι του γλυκού πραλίνα φουντουκιού στο κέντρο. Κλείνουμε τη πραλίνα φουντουκιού με τη ζύμη και τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος. Ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 180 για 12-14΄. Αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και απολαμβάνουμε.